La “Vocea României”, vor participa Dalma şi Tibi Scobiola

Apropo.ro / 09.08.2012, 11:29
La “Vocea României”, vor participa Dalma şi Tibi Scobiola
Zilele trecute, în Studiourile Mediapro din Buftea, au avut loc “Auditiile pe nevăzute” ale celui de-al doilea sezon al emisiunii “Vocea României”.

Timp de patru zile, antrenorii Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga şi-au format echipele formate din câte 14 concurenţi fiecare, echipe cu care vor merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Pe scena de la „Vocea României” s-au prezentat de această data şi artişti care fac deja parte din peisajul muzical românesc: Tibi Scobiola, Dalma de la „Land of Jokes”, David Bryan, solistul trupei Hotel FM, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor, cunoscut publicului datorita piesei „Coji de portocala”, Monica Odagiu, fosta componentă a trupei „Lala Band”, si sora Anei Odagiu, concurentă în sezonul trecut, dar şi concurenţi aflaţi la început de carieră.


Printre concurenţi, s-au numărat şi foşti participanti la primul sau al doilea sezon „Românii au talent”, printre care Silviu Pasca sau Cristina Bondoc.

Antrenorii au fost mai mult decât multumiţi de vocile descoperite şi nu de puţine ori s-a întamplat ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Ba mai mult, au fost voci care i-au determinat pe cei patru să aplaude nu doar în picioare, ci în picioare pe scaune!
Horia Brenciu a rămas în picioarele goale atunci când una dintre concurente a cântat desculţă şi asta pentru a o convinge să facă parte din echipa lui. Loredana a facut deja câteva propuneri de colaborări pentru concertul pe care îl va susţine în noiembrie la Sala Palatului, iar Smiley şi Marius Moga au lansat invitaţii în studio.