La Volvo au crescut vanzarile

Apropo.ro / 11.01.2002, 10:37
La Volvo au crescut vanzarile
Forum Auto, unic importator al autoturismelor Volvo in Romania, a vandut, anul trecut, un numar de 284 de vehicule, cu 64 de unitati mai mult decat in 2000, a declarat Lavinia Huidan, presedintele grupului Euro Inter Trade Corporation SRL (EIT) "Majorarea vanzarilor de anul trecut, cu

Forum Auto, unic importator al autoturismelor Volvo in Romania, a vandut, anul trecut, un numar de 284 de vehicule, cu 64 de unitati mai mult decat in 2000, a declarat Lavinia Huidan, presedintele grupului Euro Inter Trade Corporation SRL (EIT)

„Majorarea vanzarilor de anul trecut, cu peste 29% fata de anul anterior, ne confirma estimarile pentru anul 2001 si ne indreptateste sa credem ca vom realiza rezultate in crestere si in acest an”, a adaugat Huidan.

Veniturile EIT au fost, in 2001, de 8 milioane de dolari, din care 3,5 milioane de dolari au fost obtinuti din vinzarea autoturismlor Volvo. Cel cerut model a fost S40, cu 158 de unitati vindute, motorizarea preferata fiind cea de 1,8 litri – 97 de cereri, urmat de S60, cu 44 de unitati comercializate.

EIT a inaugurat anul trecut un centru de vinzari integrat, care include showroom, service si noul sediu al firmei, rezultatul unor investitii de sase milioane de dolari, a adaugat Huidan.

Pentru 2002, conducerea societati anticipeaza vinzari de circa cinci milioane de dolari pentru Forum Auto, conforme cu asteptarile de pe piata autohtona si cu extinderea activitatii grupului.

Forum Auto a devenit sucursala companiei EIT in septembrie 1999. In 2000, Forum Auto a detinut o cota de piata de 22% din segmentul premium si de lux, pentru anul 2001 fiind estimata o cota de piata cu trei procente mai ridicata.

EIT a fost infiintata in 1991, iar in prezent are cinci sucursale in Bucuresti. Prima sucursala poarta numele grupului si este unic distribuitor pe piata romaneasca al produselor abrazive Norton. Dupa 1994, compania a deschis doua sucursale care au ca obiect de activitate comercializarea si intretinerea automobilelor marca Daewoo, umate de Euro Voyage Romania.
Sursa: www.mediafax.ro

Tags: