Laboratoarele sanitar-veterinare din Bucuresti vor fi modernizate

Apropo.ro / 03.08.2007, 15:22
Laboratoarele sanitar-veterinare din Bucuresti vor fi modernizate
Directia Sanitara Veterinara din Bucuresti va contracta lucrari de modernizare si extindere a unor laboratoare de testare a alimentalor, valoarea estimata a proiectului, finantat din fonduri SAPARD, fiind de 5,3 milioane lei. Printre unitatile care vor fi modernizate se numara

Directia Sanitara Veterinara din Bucuresti va contracta lucrari de modernizare si extindere a unor laboratoare de testare a alimentalor, valoarea estimata a proiectului, finantat din fonduri SAPARD, fiind de 5,3 milioane lei.

Printre unitatile care vor fi modernizate se numara laboratoarele de chimie si microbiologie alimentara si cel de bacteriologie animala. Directia va organiza, în luna august, o licitatie pentru contractarea lucrarilor de constructie, care au ca termen de finalizare zece luni de la data adjudecarii contractului.

Investitia este necesara pentru alinierea laboratoarelor la standarde euopene, iar lucrari similare vor fi efectuate si la laboratoarele directiilor din Cluj-Napoca, Satu Mare, Suceava, Iasi, Brasov, Bacau, Alba, Hunedoara, Timis, Dolj, Olt, Constanta, Tulcea, Prahova si Ialomita.

Mediafax