Laca acum, Uhrin din vara! (Prosport)

Apropo.ro / 20.12.2008, 11:31
Laca acum, Uhrin din vara! (Prosport)
Becali a gasit deja un inlocuitor pentru „Fiara" in cazul in care echipa nu-si va indeplini obiectivul, scrie Prosport.

Daca Steaua va rata clasarea pe unul din primele doua locuri, cehul va fi instalat pe banca. Lacatus a fost „resuscitat” la Steaua, insa specialistii sunt pesimisti in privinta sanselor de supravietuire a „pacientului”.

„Cat ii dau lui Lacatus? Pana in luna mai! Totusi, daca iese pe primele doua locuri, poate continua, daca nu, nu cred”, a spus presedintele FRF, Mircea Sandu. Vorbele spuse de „Nasu” confirma informatia care a aparut dupa demiterea lui Dorinel Munteanu. Despre ce este vorba? In momentul in care a decis sa-l destituie pe Munti, Gigi Becali s-a gandit la doua optiuni pentru inlocuirea „Neamtului”: Cosmin Olaroiu si Dusan Uhrin jr. Oli a declinat din start, iar cehul nici nu putea fi abordat, intrucat a mai pregatit o formatie din Liga I in acest sezon. In aceste conditii, latifundiarul a recurs la varianta cea mai comoda: reactivarea lui Lacatus.

Numai ca viitorul „Fiarei” depinde de un obiectiv clar: clasarea echipei pe unul din primele doua locuri la finalul stagiunii, ceea ce ar garanta participarea Stelei fie in grupele Ligii, fie in turul preliminar. Daca va esua, Laca va fi schimbat, iar Becali a aranjat deja cine va fi urmasul tehnicianului: Dusan Uhrin jr.

Mai multe detalii despre schimbarea lui Lacatus, pe Prosport.ro.

Foto: Prosport.ro