Lacatus are probleme mari de efectiv inainte de partida cu Lyon

Apropo.ro / 20.10.2008, 16:34
Lacatus are probleme mari de efectiv inainte de partida cu Lyon
Lacatus se confrunta cu mari probleme de efectiv inaninte de confruntarea cu francezii de la Lyon.

Lacatus se confrunta cu mari probleme de efectiv inainte de confruntarea cu francezii de la Lyon.

Problemele din lotul ros-albastrilor l-au determinat pe Lacatus sa spuna ca va decide echipa de start de abia dupa antrenamentul oficial.

"Eu astept antrenamentul oficial ca sa ma decid asupra echipei de start si a rezervelor. Golanski vine dupa o accidentare, are dureri, Szkeley a revenit ieri dupa doua saptamani de pauza, Stancu are probleme la glezna. Sper ca acesti jucatori sa isi revina si sa joace bine maine. Chiar si Kapetanos are probleme.", a declarat Lacatus

Steaua face apel la fani pentru partida cu Lyon si mizeaza pe faptul ca acestia vor face o atmosfera la fel ca in meciul cu Bayern.

"Sunt sigur ca fanii Stelei o sa fie alaturi de echipa asa cum au fost si pana acum. Le intelegem amaraciunea pentru ca in ultimele jocuri nu ne-am ridicat la nivelul dorit, dar trebuie sa inteleaga ca primii care suferim suntem noi antrenorii si jucatorii. Niciodata la Steaua nu au existat si nu o sa existe jucatori care sa se multumeasca doar cu banii primiti. E imaginea lor in joc si prin prestatia lor o sa faca uitata imaginea din campionat.", a mai spus tehnicianul Stelei.

Partida dintre Steaua si Olympique Lyon se va disputa marti seara, de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de ProTV.

Imagine: Mediafax Foto