Lacatus: Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge

Apropo.ro / 11.01.2008, 11:07
Lacatus: Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge
Marius Lacatus a declarat ca fostul mijlocas stelist, Valentin Badoi, nu a facut nimic pentru a-l convinge sa-l convoace la meciuri

Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, criticat de jucatorul Valentin Badoi dupa ce s-a transferat la Poli Timisoara, a declarat, joi, ca fostul mijlocas stelist nu a facut nimic pentru a-l convinge sa-l convoace la meciuri.

"Preocuparea unui jucator profesionist este aceea de a se antrena, de a juca de fiecare data cand este solicitat si de a-l determina pe antrenor sa-l introduca pe teren. Din pacate, Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge sa-l titularizez. In plus, atunci cand as fi vrut sa-l folosesc, la meciul cu Dinamo, am fost informat ca ceruse deja sa joace la echipa a doua. Probabil prefera sa joace acolo decat sa stea pe banca sau voia sa afle daca va face sau nu parte din lot, pentru a sti daca poate sa plece mai devreme acasa", a spus Lacatus.

Badoi, care a semnat un contract pe trei ani cu Poli Stiinta Timisoara dupa ce a fost dat afara de la Steaua, l-a criticat pe Lacatus, spunand ca acesta nu i-a dat nicio sansa sa joace.