Lacatus e liber sa plece de la Steaua (Ziua)

Apropo.ro / 18.02.2009, 11:08
Lacatus e liber sa plece de la Steaua (Ziua)
Intr-o discutie privata dupa intoarcerea Stelei din cel de-al doilea cantonament, cel din Antalya, Becali i-a spus fostului atacant ca poate pleca daca nu-i convine lotul pe care-l are la dispozitie, scrie Ziua.

Intr-o discutie privata dupa intoarcerea Stelei din cel de-al doilea cantonament, cel din Antalya, Becali i-a spus fostului atacant ca poate pleca daca nu-i convine lotul pe care-l are la dispozitie.

Surse din anturajul patronului sustin ca discutia inceputa pe un ton calm a degenerat in scurt timp.

"Totul a fost bine pana cand Lacatus i-a spus lui Becali ca ar mai fi nevoie de un atacant si de un mijlocas stanga la echipa, pentru ca Ochirosii nu pare pregatit sa joace titular, iar Kapetanos e singurul varf de atac pe care se poate pune baza, Pedriel si Litu nefiind capabili sa joace titulari la o echipa care sa se bata la titlul de campioana. Atunci a luat foc Becali, care i-a spus lui Lacatus sa-i bage pe tinerii reveniti in Ghencea de la Buzau, ca ei sunt viitorul".

"Lacatus n-a avut ce face si i-a spus ca, in conditiile astea, s-ar putea ca Steaua sa nu castige titlul de campioana. Becali a fost foarte transant, insa. I-a zis ca, daca nu-i convine situatie, poate sa plece, ca mai e ceva timp pana la inceperea campionatului si poate sa numeasca pe altcineva in locul sau. Marius a parut destul de surprins de reactia lui Gigi si a incercat sa stinga un conflict care era gata sa erupa, spunand ca el doar nu garanteaza ca Steaua va lua titlul daca nu i se aduc intariri".

Â