Lacatus este onorat ca a revenit la echipa nationala

Apropo.ro / 27.07.2004, 10:35
Lacatus este onorat ca a revenit la echipa nationala
Antrenorul secund al echipei naționale, Marius Lacatuș, a declarat, luni, la sediul Federației Române de Fotbal (FRF), ca revenirea la prima reprezentativa este o onoare pentru el. "Revenirea la echipa naționala este un lucru bun și ma onoreaza, chiar daca poate

Antrenorul secund al echipei naționale, Marius Lacatuș, a declarat, luni, la sediul Federației Române de Fotbal (FRF), ca revenirea la prima reprezentativa este o onoare pentru el.

„Revenirea la echipa naționala este un lucru bun și ma onoreaza, chiar daca poate foarte mulți ar spune ca nu ar accepta aceasta funcție. Nu e ușor sa ajungi la echipa naționala, sa fii în acest circuit al echipei naționale și este un lucru care ma bucura, mai ales ca îmi doream sa ramîn o perioada în București. Stînd acasa, poate ma plictiseam, dar, avînd de lucru, e cu totul altceva, și timpul trece mai repede”, a spus Lacatuș.

Marius Lacatuș a menționat ca o calificare la turneul final al Cupei Mondiale depinde doar de jucatori și de antrenori. „Indiferent de adversarii pe care îi vom întîlni, de jucatorii care vor fi în componența echipelor naționale cu care vom juca în preliminarii, calificarea la Cupa Mondiala depinde doar de noi. Pe nea Puiu (n.r. – Anghel Iordanescu) l-am avut mai mult antrenor și nu vad de ce nu ne-am înțelege. Important e sa reușim ceea ce ne-am propus cu toții: calificarea echipei naționale”, a mai spus Lacatuș.

Antrenorul secund al echipei naționale a afirmat ca lupta pentru titlu în Divizia A este deschisa. „Lupta este deschisa și, pe lînga Dinamo, Steaua și Rapid, în aceasta lupta va intra și Universitatea Craiova. Important este sa beneficiem de un spectacol fotbalistic bun. În momentul în care lupta pentru titlu e mai disputata este și în beneficiul echipei naționale”, a declarat Marius Lacatuș.

Lacatuș considera ca șansele echipei Steaua sînt egale cu cele ale celorlalte competitoare, chiar daca formația antrenata de Victor Pițurca are un lot foarte valoros. „Depinde numai și numai de ei. La fel ca în toți anii șansele sînt egale. Performanțele obținute în trecut de Steaua obliga sa se înscrie în aceasta lupta pentru campionat, pentru cupa și pentru calificarea cît mai sus în cupele europene, în fiecare ediție, indiferent de componența lotului și de conducerea tehnica”, a adaugat Marius Lacatuș.

Mediafax