Lacatus este optimist

Apropo.ro / 10.12.2007, 11:36
Lacatus este optimist
Lacatus spune ca Steaua va arata aceeasi atitudine pozitiva si la partida cu Arsenal, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor

Marius Lacatus spune ca Steaua va arata aceeasi atitudine pozitiva si la partida cu Arsenal, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor.

"Nu are nicio legatura prestatia de astazi (n.r. – duminica) cu ceea ce va fi la Londra. In momentul de fata este important sa-i refacem fizic pana miercuri pe baieti, dar sunt sigur ca vom arata aceeasi atitudine pozitiva si la Londra", a spus Lacatus.

Marius Lacatus considera ca Steaua nu a jucat "stralucit" impotriva Ceahlaului, insa este multumit de efortul jucatorilor sai. "Este prima victorie afara de foarte mult timp. Sunt multumit de obtinerea celor trei puncte, de efortul baietilor, care si-au dorit foarte mult acest succes, chiar daca Ceahlaul a dat impresia ca domina si si-a creat destule ocazii. Pe mine ma intereseaza punctele in clasament si mai putin jocul echipei", a mentionat tehnicianul.

Lacatus crede ca Steaua ar fi putut sa invinga si daca nu inscria golul din minutul 19, deoarece a mai avut ocazii. "Se putea marca si dupa aceea, daca nu o faceam la faza golului. Ceea ce trebuie retinut este ca am avut doar 18 jucatori valizi pentru meciul de azi", a explicat el.

Referitor la sansele Stelei de a castiga titlul, Marius Lacatus a spus: "Speranta moare ultima in ceea ce ne priveste, desi sunt slabe sanse".

Formatia Steaua a fost sustinuta la Piatra Neamt doar de suporteri din zona, fanii de la Bucuresti facand cerere pentru 200 de bilete, dar neajungand la meci.

Argaseala spune ca Steaua nu se va face de ras la Londra

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca echipa bucuresteana sa nu se va face de ras la Londra, in meciul cu Arsenal, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor.

"Se tot spune ca o sa avem soarta Slaviei Praga, ca ar fi bine sa luam goluri putine. Va fi un altfel de joc, mobilizarea va fi alta, a juca in Liga Campionilor e mai presus de orice, e vorba de orgoliu, de faptul ca jucatorii pot fi vazuti de alte cluburi…Cred ca n-o sa ne facem de rusine la Londra", a spus Argaseala la Fanatik.

El a afirmat ca Steaua nu prea este in grafic, tinand cont de punctele pierdute cu Pandurii Targu Jiu sau Gloria Buzau. "Meciul cu Ceahlaul a fost foarte important, prin punctele castigate si prin faptul ca am inceput returul cu dreptul. De acum, orice punct pierdut ne departeaza tot mai mult de titlu, iar psihic incepe sa te apese. Putem spune si ca e un nou inceput pentru Steaua. Intoarcerea accidentatilor Radoi, Ghionea si Plesan la anul e vitala pentru Steaua", a mentionat oficialul stelist.

Argaseala a subliniat ca se poarta inca discutii pentru readucerea lui Cyril Thereau de la Anderlecht si ca, probabil, saptamana viitoare se va primi un raspuns de la clubul belgian. El a declarat ca interesul pentru Emiliano Armenteros de la Sevilla B este real si ca acesta trebuia sa ajunga la un moment dat in Romania, insotit de impresarul sau, lucru care nu s-a mai realizat.