Lacatus l-ar putea înlocui pe Dobos

Apropo.ro / 15.07.2004, 09:44
Lacatus l-ar putea înlocui pe Dobos
Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca Marius Lacatuș l-ar putea înlocui pe Anton Doboș în postul de antrenor secund al selecționerului Anghel Iordanescu. "Dan Apolzan nu a mai vrut sa continue activitatea la FRF. În urma cu aproximativ o luna, la

Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca Marius Lacatuș l-ar putea înlocui pe Anton Doboș în postul de antrenor secund al selecționerului Anghel Iordanescu.

„Dan Apolzan nu a mai vrut sa continue activitatea la FRF. În urma cu aproximativ o luna, la solicitarea lui Iordanescu, i-am cerut secundului Anton Doboș sa spuna în termen de cinci zile ce alege: secund la echipa naționala sau președinte de club. Din moment ce nu a raspuns, am interpretat ca a renunțat. Secunzii Iosif Rotariu și Dumitru Moraru vor continua. Ne-am înțeles și își vor prelungi contractele. Am discutat cu Marius Lacatuș pentru a-l înlocui pe Doboș. Anghel Iordanescu va avea și un al patrulea asistent, am înțeles ca a vorbit cu Ilie Stan și, luni sau marți, vom avea un raspuns”, a precizat președintele FRF.

Mircea Sandu a precizat ca trebuie sa înceteze speculațiile pe tema contractului selecționerului Anghel Iordanescu. „Iordanescu are contract pîna în 2006 întocmit de mult timp. Puteți verifica daca este înregistrat la Camera de Munca”, a comentat Sandu.

Sandu spera sa-l convinga pe Basescu sa construiasca un stadion

Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferința de presa, ca spera sa-l convinga pe Primarul General al Capitalei, Traian Basescu, sa construiasca un stadion modern în București.

„FRF nu va putea construi niciodata un stadion. Este nevoie de aproximativ 30 de milioane euro. Am vorbit cu Traian Basescu, l-am vazut ca are o anumita susținere pentru fotbal. În țarile civilizate, primariile sînt proprietarele stadioanelor. Sper sa-l conving ca Bucureștiul are nevoie de un stadion de 40.000 de locuri, care ar costa maximum 40 de milioane de euro. Ar putea fi facuta o asociere între Primarie și diferite firme pentru a realiza acest proiect. Astfel, și echipa naționala, și echipele de club ar avea posibilitatea de a juca meciurile internaționale pe acest stadion. Nu cred ca municipalitatea nu poate gasi în urmatorii ani o sursa de finanțare pentru un stadion modern”, a spus Sandu.

Președintele FRF a menționat ca, la Centrul de Pregatire de la Mogoșoaia, au început lucrarile pentru construirea cladirilor în care vor fi cazate echipele naționale. „UEFA ne-a oferit un ajutor de mare valoare - 2,5 milioane de franci elvețieni – aproximativ 40 la suta din banii necesari pentru faza a doua a lucrarilor de la Mogoșoaia. Hotelul va avea o suta de locuri. Costul întregului proiect de la Mogoșoaia este de patru milioane de dolari”, a afirmat Sandu.

Mediafax