Lacatus, la primul antrenament

Apropo.ro / 19.03.2004, 10:12
Lacatus, la primul antrenament
Antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamț, Marius Lacatuș, a declarat, joi, la primul antrenament de la preluarea echipei nemțene, ca își dorește un colectiv unit, pentru ca numai astfel se pot obține rezultate bune. "Am gasit la Ceahlaul ceea ce am gasit la

Antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamț, Marius Lacatuș, a declarat, joi, la primul antrenament de la preluarea echipei nemțene, ca își dorește un colectiv unit, pentru ca numai astfel se pot obține rezultate bune.

„Am gasit la Ceahlaul ceea ce am gasit la toate formațiile unde am lucrat: seriozitate, agresivitate și angajament în tot ceea ce se face. De asta e nevoie. Ceea ce îmi doresc este sa fim prieteni, un colectiv unit, care sa poata depași rapid greutațile. Numai cei care au un caracter puternic pot sa faca acest lucru”, a declarat Lacatuș.

Referitor la situația noii sale echipe, tehnicianul a declarat ca Ceahlaul trebuie sa înscrie cît mai multe goluri, pentru a se salva de la retrogradare. „Nu este o atmosfera fericita la echipa. Pentru mine, important este ca prin antrenamente și pregatire, sa ridic moralul baieților. Situația în care sîntem, nu ne permite sa facem pași greșiți. Iar ca sa nu greșim, trebuie sa înscriem foarte multe goluri”, a spus Lacatuș.

Ceahlaul Piatra Neamț ocupa ultimul loc în clasamentul Diviziei A, cu 15 puncte în 16 etape.

Mediafax