Lacatus: M-am simtit umilit

Apropo.ro / 07.12.2007, 14:22
Lacatus: M-am simtit umilit
Lacatus a declarat ca s-a simtit umilit la meciul cu Unirea Urziceni si a afirmat ca si jucatorii Stelei ar trebui sa se simta la fel

Marius Lacatus a declarat ca s-a simtit umilit la meciul cu Unirea Urziceni, din optimile Cupei Romaniei Timisoreana si a afirmat ca si jucatorii Stelei ar trebui sa se simta la fel.

„Unirea a meritat victoria. Au alergat mai mult, au fost mai agresivi si au stiut sa profite de unele greseli. Dupa pauza s-au distantat, a venit si acel rosu si era greu sa mai remontam. Au avut ocazii mai multe si ii felicit. Sunt nemultumit de modul de abordare a jocului, de seriozitatea de care trebuie sa dea dovada jucatorii, indiferent cu cine joci. Din pacate, cand nu tratezi fotbalul cum trebuie, te pedepseste.Victorie evidenta a gazdelor, noi nu am reusit sa avem ocazii. Unirea s-a adaptat mai bine si la conditiile terenului. Tot spunem ca trebuie sa invatam din greseli, dar vad ca nu reusim si este un semnal de alarma. Mai rau de atat nu cred ca se poate. Cum poti sa te simti cand vezi ce se intampla? M-am simtit umilit si acelasi lucru ar trebuie sa-l simta si jucatorii”, a declarat Lacatus.

Adrian Ilie: Cred ca este normala eliminarea din Cupa

„Urziceni a dorit mai mult sa castige acest meci. A avut o atitudine mai buna si s-au calificat. Nu este o scuza ca s-au folosit si alti jucatori. Am avut un penalti clar. Merita rosu cel care l-a faultat pe Zaharia si nu Badoi. S-a facut o greseala mare, dar asta nu scuza nimic. Totusi se puteau schimba datele problemei. Nu imi pare rau ca s-au folosit rezervele. Sunt jucatorii Stelei si trebuiau sa aiba o alta atitudine. Cred ca este normala eliminarea din Cupa dupa cum a jucat Steaua. Si cupa este importanta, dar cel mai important este campionatul cu primele doua locuri. Speram sa fie mai usor in campionat cu jocuri mai putine”, a spus Ilie.

Adrian Ilie, impreuna cu presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, au parasit tribuna stadionului din Urziceni cu 10 minute inainte de finalul partidei, cei doi oficiali mergand la autocar.

Valeriu Argaseala nu considera eliminarea din Cupa ca fiind o tragedie.

Mijlocasul Valentin Badoi, care a fost eliminat in minutul 73, s-a dus direct la autocar.