Lacatus: Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor mei

Apropo.ro / 01.12.2007, 06:00
Lacatus: Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor mei
Antrenorul Marius Lacatus a declarat ca Steaua mai are inca sanse la titlu, in ciuda rezultatului de egalitate din meciul cu Gloria.

Antrenorul Marius Lacatus a declarat ca Steaua mai are inca sanse la titlu, in ciuda rezultatului de egalitate, scor 1-1, din meciul cu Gloria Buzau, mentionand insa ca este deranjat de atitudinea in joc a unora dintre fotbalistii sai.

"Este normal sa fim nemultumiti de joc si rezultat. Din pacate nu am reusit sa facem ce-am realizat cu Dinamo si Slavia Praga. Nu avem continuitate de rezultate pozitive si de aceea suntem in aceasta situatie in clasament. Chiar daca am avut cateva ocazii clare, nu am reusit sa inscriem. Sper ca in urmatoarele meciuri sa ne concentram mai bine. Ma asteptam la o astfel de replica din partea Gloriei, este o echipa darza. Nu pot scoate un tap ispasitor pentru golul primit, la orice infrangere toti suntem de vina", a spus Marius Lacatus.

Tehnicianul s-a aratat deranjat de atitudinea unora dintre jucatorii sai. "Nu s-au terminat sansele noastre la titlu. Atata timp cat mai avem sanse matematice, speram sa ajungem acolo unde ne este locul. Diferenta de puncte fata de CFR pleaca de la faptul ca ei au castigat tot cu echipele considerate mai mici, iar noi nu. Aici este vorba de atitudine, de concentrare si apoi de starea fizica si psihica. Jucatori ca Ovidiu Petre, Goian, Emeghara pot aduce un plus, dar din pacate nu ne putem folosit tot timpul de ei. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor, nu au fost ritmul si agresivitatea pe care le doream. Ei trebuie sa aiba aceeasi atitudine tot timpul, indiferent de adversar", a mai spus antrenorul formatiei steliste.