Lacatus, multumit de remiza de la Constanta

Apropo.ro / 03.12.2006, 12:16
Lacatus, multumit de remiza de la Constanta
Antrenorul echipei UTA Arad, Marius Lacatus, a declarat ca "pe undeva" este multumit de remiza din meciul cu Farul, scor 0-0, din etapa a XVIII-a a Ligii I, tinând cont de faptul ca banatenii nu mai câstigasera vreun punct în deplasare din luna august, transmite corespondentul

Antrenorul echipei UTA Arad, Marius Lacatus, a declarat ca „pe undeva” este multumit de remiza din meciul cu Farul, scor 0-0, din etapa a XVIII-a a Ligii I, tinând cont de faptul ca banatenii nu mai câstigasera vreun punct în deplasare din luna august, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Pe undeva, sunt multumit, pentru ca în deplasari nu prea am obtinut rezultate. Din luna august n-am obtinut puncte în deplasare. Ne-am creat destule ocazii, dar nu poti sa te astepti la mai mult atunci le irosesti. Trebuie sa fim mai responsabili”, a spus Lacatus.

Tehnicianul formatiei aradene spera ca atacantul Sabin Ilie, reprimit în lot dupa ce a fost exclus pentru indisciplina, sa învete ceva din aceasta experienta. „L-am iertat pe Sabin Ilie si sper sa fi înteles ce a gresit si gestul pe care l-am facut, sa-si vada de fotbal, pentru ca mai are putini ani de jucat. Poate îi vine mintea la cap”, a punctat Lacatus.

Jucatorul Bogdan Apostu, împrumutat la UTA de la Farul, nu crede ca formatia constanteana va avea probleme cu retrogradarea. „Sunt jucator profesionist si îmi fac treaba acolo unde joc. Câteodata îmi venea sa pasez jucatorilor de la Farul, fiind obisnuit cu ei”, a mai spus Apostu la finalul partidei de sâmbata.

Mediafax