Lacatus: Nu imi simt postul amenintat

De: Mirel Mircea / 27.02.2008, 10:26
Lacatus: Nu imi simt postul amenintat
Lacatus spune ca nu isi simte postul amenintat si spera sa indeplineasca obiectivul pentru a putea continua alaturi de "ros-albastri".

Marius Lacatus spune ca nu isi simte deloc postul amenintat si spera sa indeplineasca obiectivul pentru a putea continua alaturi de "ros-albastri".

"Nu imi simt cu nimic postul amenintat, obiectivul meu e clasarea pe unul din primele doua locuri. Daca se va indeplini, probabil voi continua la Steaua. Gigi mi-a spus sa fac cum cred eu la echipa, dar daca nu voi indeplini obiectivul, cel care va pierde voi fi eu", a spus Lacatus la Fanatik Show.

Antrenorul stelist confirma astfel declaratiile lui Gigi Becali care anuntase cu cateva ore inainte ca nu se pune problema demiterii lui Lacatus.

"Am discutat cu Marius si Adrian, asta inseamna ca ma implic, ma consult cu Lacatus, cu Adrian Ilie, ma voi duce miercuri la echipa, nu ce s-a speculat. Intelegeti odata pentru totdeauna, nu se pune problema demiterii lui Lacatus, nu exista pericolul inlocuirii lui, va ramane pana in vara, clar? S-au spus tot felul de prostii. Nu ii fac eu echipa lui Lacatus, ci ma consult cu ei si ma voi duce la echipa, sa nu se mai interpreteze. Daca m-as baga, as spune: da, fac eu echipa, dar nu fac asta. Vina tot a mea e, ca nu trebuie sa mai vorbesc dupa meci cand sunt suparat, ca sa nu mai creati voi tensiuni si sa destabilizati echipa. Ce Ienei, ce Bergodi, ce legatura au ei cu Steaua? Steaua are antrenor, intelegeti odata. Chiar daca luam trei batai, sa nu ma mai intrebati de Lacatus", a declarat Becali.