Lacatus: Nu sunt la Steaua pentru o mie de ani

Apropo.ro / 11.12.2007, 10:16
Lacatus: Nu sunt la Steaua pentru o mie de ani
Marius Lacatus spune ca Gigi Becali i-a comunicat si lui ca se va implica la echipa in cazul in care lucrurile nu vor merge bine

Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca finantatorul Gigi Becali i-a comunicat si lui ca se va implica la echipa in cazul in care lucrurile nu vor merge bine si a precizat ca va vedea la momentul respectiv ce va face in acest caz.

"Am discutat astazi (n.r. – luni), la ora 15.00, cu Gigi Becali la stadion, a zis ca daca lucrurile nu merg pe viitor, s-ar putea sa se implice. O sa vedeti atunci, daca se va intampla acest lucru, care va fi pozitia mea. Intai sa vedem daca va fi asa. Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Lacatus nu e batut in cuie, nu e la Steaua pentru 1.000 de ani. Daca asa se considera, ca eu sunt de vina, care e problema? Eu unul stiu ce am de facut si ce gandesc eu. Vom vedea la acel moment ce se va intampla", a spus Lacatus.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca se va implica la echipa si va alcatui formula de start, daca la meciul cu Farul Constanta "iese circ", asa cum a fost la Piatra Neamt, unde formatia pregatita de Marius Lacatus a fost, in opinia patronului, "bataie de joc".