Lacatus si Ilie Stan antrenori secunzi

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:27
Lacatus si Ilie Stan antrenori secunzi
Tehnicienii Marius Lacatuș și Ilie Stan au semnat, joi, contractele de antrenori secunzi la echipa naționala a României, înlocuindu-i pe Anton Doboș și Dan Apolzan. Lacatuș și Stan au semnat contracte valabile pîna la sfîrșitul campaniei de calificare

Tehnicienii Marius Lacatuș și Ilie Stan au semnat, joi, contractele de antrenori secunzi la echipa naționala a României, înlocuindu-i pe Anton Doboș și Dan Apolzan.

Lacatuș și Stan au semnat contracte valabile pîna la sfîrșitul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, incluzînd turneul final al acesteia și avînd drept de preempțiune.

Marius Lacatuș și Ilie Stan vor fi antrenori secunzi alaturi de Iosif Rotariu și Dumitru Moraru.

Lacatuș, în vîrsta de 40 de ani, a fost antrenor principal la FC Național, Oțelul Galați, FC Brașov și Ceahlaul Piatra Neamț și secund al lui Mihai Stoichița la naționala statului Panama.

Stan, în vîrsta de 36 de ani, a fost antrenor principal la Seeb Club din Oman și la UTA Arad și secund al lui Anghel Iordanescu la Al-Ain în Emiratele Arabe Unite și al lui Grigore Sichitiu la Al-Shabab (EAU). De asemenea, Stan a fost secundul lui Iordanescu la naționala României în perioada februarie-iulie 2002.

Mediafax