Lacatus spera la titlu

Apropo.ro / 03.03.2008, 12:32
Lacatus spera la titlu
Lacatus spune ca dupa meciul de aseara a inceput sa creada in titlu, insa pentru acest lucru trebuie ca Steaua sa joce la fel de bine

Marius Lacatus spune ca dupa meciul de aseara a inceput sa creada in titlu, insa pentru acest lucru trebuie ca Steaua sa joce in continuare la fel de bine. Totusi tehnicianul stelist spune ca indeplinirea obiectivului nu depinde numai de formatia sa, ci si de jocul rezultatelor.

"Titlul nu depinde numai de noi, cand tragem linie trebuie sa fim impacati cu noi insine, ca am facut totul pentru locul 1, in cazul in care terminam pe doi. Daca jucam la fel, putem spera la titlu, dar trebuie ca si CFR sa piarda puncte. Oricum, diferenta nu e foarte mare", a spus Lacatus.

In ceea ce priveste partida cu CFR, Lacatus spune ca a fost o victorie muncita, importanta pentru viitorul Stelei.

"A fost un joc important pentru viitorul nostru, o victorie muncita, a venit si in urma unui joc foarte bun. Cand intalnesti CFR, e normal sa ai si momente mai delicate, asa cum s-a intamplat dupa minutul 65, cand oaspetii si-au creat situatii dar spre bucuria noastra n-au reusit. Ii felicit pe baieti pentru efortul, atitudinea si realizarile lor. Jucatorii au demonstrat fizic, tactic si tehnic, un nivel ridicat. Mai avem mici probleme de remediat, dar sunt sigur ca jocul nostru va creste", a mai spus "Fiara".

La randul sau, antrenorul clujenilor, Ioan Andone, spune ca chiar daca Steaua este mai buna decat in tur, in partida de aseara mai echitabil era un rezultat de egalitate.

"Steaua e alta echipa cu acesti sud-americani care au aratat calitati tehnice. Nu aveam voie sa pierdem si un rezultat egal era echitabil daca arbitrajul era corect. Am vrut sa inscriem repede, ca sa vina Steaua peste noi si sa jucam pe contraatac, dar acel autogol ne-a dat peste cap. Daca intram cu 1-0 la pauza era altceva. In toamna aveam jucatori care faceau diferenta, primeam trei goluri in 10 meciuri. Poate primeam si azi, dar din alte ocazii, nu din ocaziile astea. Avansul de puncte i-a facut pe jucatorii mei sa viseze, dar campionatul nostru este puternic, nu ca acum 5-6 ani. Campionatul se joaca in continuare, spera multe echipe. Am crezut ca jucatorii mei se vor speria de Steaua si ma refer la presiune, public, dar nu, nu au nicio treaba. Ei nu se uita la stiri, nu citesc ziare si eu trebuie sa le prezint fiecare adversar in parte, pentru ca ei nu-i cunosc. La pauza trebuia sa castigam acest meci", a spus Andone.