Lady Gaga a afișat o nouă rochie din carne, în Tokyo

De: Gabriela Voicu / 16.05.2012, 12:40
Lady Gaga a afișat o nouă rochie din carne, în Tokyo
Lady Gaga a susținut recent un concert în Tokyo, în cadrul turneului "Born This Way Ball", și a purtat pe scenă o nouă rochie din carne.

Lady Gaga s-a îmbrăcat într-o nouă rochie din carne, în cadrul concertului ei din Tokyo care face parte din turneul „Born This Way Ball”.

Pentru ca toată lumea să revadă cea mai șocantă ținută din garderoba sa, Gaga a postat o fotografie pe Twitter.

Artista a purtat rochia în timp ce a cântat piesa „Americano” și, deși nu se știe cine este designerul bizarului obiect vestimentar, poza de pe Twitter a fost realizată de Terry Richardson.

Potrivit revistei People, noua rochie a lui Lady Gaga nu ar fi din carne reală, așa cum nu erau nici „porcii măcelăriți” agățați pe scenă în jurul artistei, recreând aspectul unui abator.

Lady Gaga, în Tokyo

Rochia din carne originală, cu care Gaga a șocat la MTV Video Music Awards 2010, a fost realizată de Franc Fernandez special pentru cântăreață.

Turneul internațional „Born This Way Ball” va mai trece prin Taiwan, Australia, Finlanda, Suedia, Italia, Spania, dar și România.

Pentru luna viitoare Gaga avea programat un show în Jakarta, însă indonezienii au decis să nu îi permită artistei să cânte în țara lor, anumite grupuri organizând proteste în acest sens, prin care au susțin că Lady Gaga este prea vulgară.