Lady Gaga a fost părăsită de iubitul ei, Taylor

Apropo.ro / 05.11.2013, 09:44
Lady Gaga a fost părăsită de iubitul ei, Taylor
Actorul Taylor Kinney a decis că este mai bine să se despartă de Lady Gaga deoarece aceasta este căsătorită cu cariera ei muzicală.

Lady Gaga, 27 de ani, și iubitul ei, actorul Taylor Kinney, au avut o relație care a început în 2011.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Taylor i-a reproșat că ea s-a căsătorit cu cariera ei și că el nu poate să aibă o relație cu megastarul Gaga, cu toate obsesiile ei și cu toate celelalte alter-ego ale ei„, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

El o iubește când este echilibrată și rece, dar în ultima vreme abia s-au mai întâlnit. Gaga nu se oprește niciodată din lucru – compune cântece sub duș și visează noile ei ținute în timp ce doarme. Are o întreagă echipă de securitate și mai mulți asistenți care stau cu ea tot timpul. O dată pe lună ea își acordă o noapte doar pentru ea însăși iar ei pot fi un cuplu„, a adăugat aceeași sursă.

Artista americană, în vârstă de 27 de ani, a avut parte de multe ghinioane în acest an – a fost operată la șold în februarie, prietenii ei din copilărie au abandonat-o, iar câinele ei de companie, Alice, a murit săptămâna trecută.

În timp ce Lady Gaga s-a dedicat muncii după despărțirea de iubitul ei, Taylor Kinney a fost fotografiat alături de Brittany Curran, colega sa din distribuția serialului TV „Chicago Fire”, la un meci de baseball.

Citește mai multe detalii despre despărțirea dintre Lady Gaga și iubitul ei, pe Mediafax.ro