Lady Gaga a fumat marijuana pe scenă, în concert (Video)

Apropo.ro / 20.09.2012, 14:30
Lady Gaga a fumat marijuana pe scenă, în concert (Video)
Lady Gaga și-a uimit fanii la concertul pe care l-a susținut în Amsterdam, Olanda. Unul dintre fani i-a dat o țigară cu marijuana, iar ea a fumat-o!

Lady Gaga nu este un exemplu pentru tineri, cel puțin nu în privința gestului pe care ea l-a făcut în fața fanilor la concertul din Amsterdam.

Artistei îi place să șocheze prin tot ce face. Printre nebuniile ei demonstrate publicului se numără și apariția de la London Fashion Week, unde s-a afișat îmbrăcată în burka roz cu blănuri de raton atârnate, iar cea mai recentă idee „sclipitoare” a avut-o la Amsterdam.

Gaga a concertat în orașul olandez, în cadrul turneului Born This Way Ball Tour, care a inclus și țara noastră.

Aflată pe scenă, Lady Gaga a primit o țigară de la un fan care se afla lângă scenă. Ea a luat țigara și a aprins-o nestingherită în fața lor, dar și a camerelor de filmat. Toți ochii erau ațintiți spre ea.

În seara concertului, Lady Gaga a purtat pe scenă și un tricou pe care erau imprimate câteva frunze de marijuana.

Chiar artista le-a mărturisit fanilor că a renunțat la alcool, în favoarea marijuanei, pentru senzații tari. Gaga a mai menționat despre canabis că o ajută în muzică.

În urma acestui gest, Lady Gaga, 26 de ani, nu a scăpat necriticată de fanii care sunt împotriva drogurilor. Ei au avertizat-o că nu este un model pentru ceilalți și că ar trebui să înceteze cu astfel de practici.