Lady Gaga a lansat piesa „Dope”, de pe noul album „Artpop” (Audio)

De: Gabriela Voicu / 04.11.2013, 11:30
Lady Gaga a lansat piesa
Lady Gaga a anuntat pe Twitter ca incepand de astazi fanii ei pot cumpara noua sa piesa, "Dope", de pe albumul "Artpop" care va fi lansat pe 11 noiembrie.

Lady Gaga a anunțat lansarea unui nou single, ultimul pe care îl scoate pe piață înainte de lansarea noului ei album, „Artpop”, pe 11 noiembrie 2013.

Gaga a scris pe Twitter că începând de azi, 4 noiembrie, fanii ei pot cumpăra piesa „Dope”. Coperta controversată a noului single o înfățișează pe „Mama-Monstru” cu răni pe corp și dinți de zombie, purtând o jachetă cu umeri supradimensionați, lenjerie intimă neagră și pălărie care îi acoperă parțial fața.

Lady Gaga – „Dope”

„Dope” este o baladă cu versuri sugestive, despre iubiri pierdute și abuz de substanțe interzise: „Just one last puff and two last regrets / Three spirits and 12 lonely steps / I need you more than dope”.

În prezent, Lady Gaga se află în Europa, în cadrul unui miniturneu pentru promovarea albumului „Artpop”. Recent, într-un club din Londra adresat homosexualilor, artista s-a dezbrăcat complet pe scenă, spre surprinderea tuturor. Pe 16 noiembrie, Gaga va cânta la „Saturday Night Live”, iar pe 24 noiembrie la „American Music Awards”.