Lady Gaga a purtat o rochie zburătoare FOTO

Apropo.ro / 12.11.2013, 11:31
Lady Gaga a purtat o rochie zburătoare FOTO
Cântăreaţa americană Lady Gaga şi-a lansat cel de-al treilea album de studio din carieră, intitulat "Artpop", în faţa câtorva mii de admiratori la New York.

Purtând un body şi o perucă albe, artista americană a interpretat câteva piese de pe noul ei album, într-un concert live pe care l-a susţinut în zona docurilor din cartierul Brooklyn, organizat în colaborare cu artistul Jeff Koons.

„Artpop” marchează revenirea sub lumina proiectoarelor a cântăreţei Lady Gaga, după mai multe luni de absenţă forţată.

Newyorkeza în vârstă de 27 de ani, care şi-a construit reputaţia atât prin videoclipurile sale, cât şi printr-un marketing permanent, a fost nevoită să suporte o operaţie la şold, care a întârziat lansarea noului ei album.

În piesele din „Artpop”, Lady Gaga îşi reia temele sale preferate: dorinţa şi sexul, drogurile, chestiunile de identitate şi de gen, celebritatea, moda şi creativitatea.

Lady Gaga a interpretat piesa „Aura” în faţa unei uriaşe statui albe, realizată de Jeff Koons, care o prezintă goală, cu picioarele depărtate şi ţinând o uriaşă minge albastră care îi ascunde pelvisul.

În faţa jurnaliştilor, Lady Gaga s-a ridicat în aer cu ajutorul unui echipamnent special propulsat de baterii, denumit Volantis, un fel de rochie zburătoare. Echipamentul ei a cunoscut totuşi şi câteva rateuri şi, după ce a decolat pentru câteva secunde, de mai multe ori, Lady Gaga a fost nevoită să parcurgă pe jos traseul care o ducea până în faţa camerelor jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

Foto Hepta