Lady Gaga, acoperită cu flori la London Fashion Week

De: Gabriela Voicu / 17.09.2012, 16:00
Lady Gaga a fost din nou în centrul atenției datorită ținutei extravagante, de data aceasta la London Fashion Week, unde a deschis show-ul designer-ului Philip Treacy.

Ce să porți când stai în primul rând la un eveniment de top precum London Fashion Week este întotdeauna o decizie importantă.

Pentru Lady Gaga, însă, e o nimica toată sa-și aleagă ținuta și nici de data aceasta nu a dezamăgit la capitolul extravaganță.

După ce zilele trecute și-a ras părul parțial, în memoria mamei decedate a bunului ei prieten Terry Richardson, acum și-a acoperit capul cu flori.

Lady Gaga (Foto: Hepta)

Ea a deschis show-ul designer-ului de pălării Philip Treacy, cu care colaborează de ceva vreme, apărând îmbrăcată cu o rochie verde, fără bretele, botine asortate și purtând o pălărie din flori, care i-a acoperit aproape în întregime capul, lăsându-i doar ochii la vedere. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, și-a completat ținuta cu un inel gigantic, albastru, cu cristale Swarovski.

Deși de obicei nu optează pentru vestimentație înflorată, Gaga a făcut o excepție și a arătat că știe să se adapteze la orice stil.

Lady Gaga (Foto: Hepta)

Bănuim totuși că florile respective erau artificiale, altfel, artista ar fi riscat să leșine din cauza aromelor florale combinate.

De curând, cântăreața a lansat și parfumul „Fame”, în cadrul unei petreceri atipice organizate la Guggenheim Museum din New York, la care a participat și Paris Hilton.

La petrecere, Gaga a apărut într-o carcasă care imită sticla parfumului ei, și-a făcut un tatuaj și a interacționat cu fanii.