Lady Gaga: „Adele este mai grasă decât mine!”

De: Marian Andrei / 04.11.2012, 09:45
Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme și s-a întrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței britanice Adele.

Lady Gaga a mărturisit că s-a îngrășat aproximativ 13,5 kilograme după ce silueta corpolentă a artistei a generat dezbateri intense în presa americană.

Într-un interviu acordat revistei Stylist, Lady Gaga a vorbit despre acele articole de presă și s-a întrebat, retoric, care este motivul pentru care oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței Adele.

Adele e mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?„, a declarat Lady Gaga. „Ea e atât de minunată și cred că încrederea pe care ea o are în propria persoană ar trebui să mă inspire. A ridicat ștacheta la un nivel înalt pentru multe femei”, a adăugat cântăreața americană.

„Știam că anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat și m-a întrebat: «Tu chiar te-ai îngrășat?». Toată lumea îmi vorbea despre asta, dar mie nu prea îmi păsa cu adevărat. Însă, atunci când am aflat că informația a apărut la știrile televizate, unde se vorbește despre războaie, despre prăbușirea economiei și despre campania electorală, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»„, a spus artista americană.

„Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasă? Nici nu-mi pasă prea mult dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer, chiar m-am îngrășat 13,5 kilograme„, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a vorbit, totodată, despre programul „Body Revolution”, lansat pe site-ul ei, prin care și-a îndemnat fanii din lumea întreagă să își accepte „imperfecțiunile” fizice, indiferent de siluetele lor.

Lady Gaga spune că fanii au transmis mesajul ei mai departe și că acum ea poate să se concentreze asupra carierei muzicale.

Deși multe persoane nu apreciază noua siluetă a cântăreței americane, iubitul ei Taylor Kinney spune că este un mare admirator al formelor artistei.

„Muncește incredibil de mult și este o persoană puternică care îi inspiră pe oameni, la fel ca mama mea, și are o etică profesională minunată”, a declarat Taylor Kinney pentru tabloidul britanic The Sun.