Lady Gaga, cea mai populară vedetă pe Twitter în timpul galei OSCAR 2015

Apropo.ro / 24.02.2015, 15:40
Lady Gaga, cea mai populară vedetă pe Twitter în timpul galei OSCAR 2015
Spectacolul oferit de Lady Gaga în timpul galei de decernare a premiilor OSCAR a fost cel mai discutat moment pe platforma online Twitter al acestei ediţii a distincţiilor acordate de Academia de film americană, cântăreaţa fiind în acelaşi timp vedeta la care s-au referit cele mai multe mesaje.
Tributul muzical adus de Lady Gaga filmului „Sunetul muzicii/ The Sound of Music”, la sfârşitul căruia i s-a alăturat pe scenă actriţa Julie Andrews – protagonista acestui lungmetraj de la lansarea căruia s-au împlinit 50 de ani -, a fost momentul din timpul galei Oscar 2015 care a generat cele mai multe mesaje pe minut pe platforma Twitter şi a fost mai discutat decât cel în care pelicula „Omul Pasăre sau Virtutea Nesperată a Ignoranţei/ Birdman” a câştigat premiul pentru cel mai bun film, potrivit dailymail.co.uk.
 
„Stelele au strălucit la Hollywood cu ocazia celei de-a 87-a ediţii a premiilor Oscar, iar, în timp ce o gamă largă de vedete şi cineaşti şi-au sărbătorit creaţiile din ultimul an, restul lumii a sărbătorit alături de ele pe Twitter”, au spus reprezentanţii platformei online într-un mesaj publicat pe blogul oficial. Twitter a creat o hartă interactivă, disponibilă la adresa http://goo.gl/izDpbA, care a arătat cum a crescut numărul de mesaje trimise pe parcursul galei Oscar, la nivel global.
Momentul clasat pe locul al doilea din punctul de vedere al numărului de mesaje pe minut a fost cel în care Sean Penn a anunţat că „Birdman” a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Premiul a fost acceptat de producătorii James Skotchdopole, John Lesher şi regizorul Alejandro Gonzales Iñárritu.
 
Foto: Hepta – Mediafax Foto
 
Locul al treilea a revenit discursului susţinut de Patricia Arquette, premiată cu Oscar pentru rolul Olivia Evans din filmul „12 ani de copilărie/ Boyhood”, regizat de Richard Linklater.
 
Actriţa s-a referit, în timpul discursului, la discriminarea femeilor în ceea ce priveşte salariile oferite la Hollywood.
„Fiecărei femei care a născut, fiecărui contribuabil şi cetăţean al acestei naţiuni le spun că am luptat pentru drepturile egale ale tuturor celorlalţi. Este rândul nostru să primim plată egală şi, odată pentru totdeauna, drepturi egale pentru femei în Statele Unite ale Americii”, a spus Arquette, discursul său fiind ovaţionat, mai ales de Meryl Streep şi Jennifer Lopez.
Lady Gaga a fost şi vedeta despre care s-a vorbit cel mai mult pe Twitter, urmată de Patricia Arquette. Pe locul al treilea s-a clasat cântăreţul John Legend, care a interpretat alături de rapperul Common piesa „Glory”, de pe coloana sonoră a filmului „Selma”, premiată cu Oscar pentru cel mai bun cântec.
 
La finalul interpretării piesei, camerele televiziunii ABC au arătat mai multe vedete din sală cu lacrimi în ochi, precum David Oyelowo, Oprah Winfrey şi Chris Pine.
 
Mai multe detalii pe Mediafax!