Lady Gaga concertează în România, în iulie 2012?

De: Gabriela Voicu / 30.03.2012, 09:51
Lady Gaga concertează în România, în iulie 2012?
Lady Gaga ar putea veni în România, spre finalul lunii iulie 2012, pentru a inaugura și din punct de vedere muzical Stadionul Național din București.

Vrei să o vezi și să o asculți live pe Lady Gaga? În iulie vei avea această ocazie, pentru că artista va susține un concert în România.

Potrivit uor surse, Lady Gaga va concerta în România în a doua parte a lunii iulie și va inaugura și din punct de vedere muzical Stadionul Național din București.

Pentru acest eveniment, Primăria Capitalei a încercat să aducă formația U2, dar nu a fost posibil întrucât ei nu sunt în turneu. În schimb, negocierile cu Lady Gaga au fost finalizate, iar concertul va avea loc în luna iulie a acestui an, pentru că până atunci artista se află în turneu în Australia.

Lady Gaga – „Heavy Metal Lover”

Lady Gaga (26 de ani), câștigătoarea a cinci premii Grammy, este una dintre cele mai în vogă cântărețe la ora actuală.

Referitor la acest concert, directorul de comunicare Emagic, Dragos Chiscoci, a declarat: „Am prostul obicei să nu comentez în legătură cu niște zvonuri. Până acum au fost anunțate concerte Lady Gaga în românia de vreo 40 de ori. Când va fi ceva oficial, vom comunica”.

Lady Gaga este si prima persoană din lume care a reușit să atragă peste 20 de milioane de fani (followers) pe site-ul de microblogging Twitter.

Sursa foto: Hepta