Lady Gaga, dată în judecată pentru 10 milioane de dolari

De: Gabriela Voicu / 25.07.2012, 17:55
Lady Gaga, dată în judecată pentru 10 milioane de dolari
Lady Gaga a fost dată în judecată de o companie pe motiv că ar fi amânat deliberat lansarea pe piață a unei păpuși care îi seamănă.

Lady Gaga și echipa ei managerială au fost dați în judecată de o companie producătoare de păpuși.

Aceasta susține că artista americană a amânat deliberat lansarea pe piață a unei păpuși care îi seamănă și solicită daune de 10 milioane de dolari.

Gaga a fost acuzată de compania MGA Entertainment că a cerut în mod nejustificat scoaterea unui cip vocal dintr-o păpușă care îi seamănă, ceea ce înseamnă că lansarea pe piață a păpușii respective, programată de Crăciun, nu va putea avea loc.

Lady Gaga (Foto: Hepta)

Compania susține că Lady Gaga a acționat cu rea credință, dorind să amâne lansarea păpușii până când noul ei album și noul ei parfum numit „Fame”, vor ajunge în magazine, în anul 2013.

Purtătoarea de cuvânt a artistei americane a spus că aceasta va lupta în instanță și va câștiga procesul cu compania MGA Entertainment.

Pe lângă daunele financiare solicitate, compania producătoare a cerut justiției americane să îi acorde dreptul de a distribui păpușa Lady Gaga în forma ei actuală.