Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare despre viol! Artista suferă de o boală mintală

De: Cătălina Matei / 06.12.2016, 14:41
Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare despre viol! Artista suferă de o boală mintală
Lady Gaga a făcut o mărturisire emoţionantă în timp ce vizita un centru care îi ajută pe tinerii homosexuali din New York.

După ce a dezvăluit că a fost violată pe când avea 19 ani, de către un producător muzical, nonconformista cântăreaţa face o nouă confesiune. Artista a recunoscut că suferă de stres posttraumatic. Faptul că a trăit atâţia ani cu această traumă i-a provocat o suferinţă greu de gestionat.

 “Le-am spus acestor copii că sufăr de o boală mintală – sufăr de PTSD (post-traumatic stress disorder). Nu am spus niciodată nimănui asta până acum”, a declarat artista, adăugând că familia şi prietenii i-au fost de un real ajutor:  “Bunătatea pe care mi-au arătat-o doctorii – la fel şi familia, şi prietenii – chiar mi-a salvat viaţa. Am căutat modalităţi de a mă vindeca singură şi am descoperit că bunătatea este cea mai bună cale.”.

Artista le-a mai povestit tinerilor că meditaţia o ajută să se calmeze: „Nu am acelaşi gen de probleme pe care le aveţi voi, dar am o boală mintală şi mă lupt cu ea în fiecare zi. Propria mea traumă m-a ajutat să înţeleg traumele celorlalţi”, a conchis ea.

Foto Pinterest