Lady Gaga: „Diavolul mă bântuie în somn”

Apropo.ro / 21.02.2012, 15:00
Lady Gaga:
Cântăreața Lady Gaga este cât se poate de sigură că Satana o bântuie în timp ce ea doarme.

Artista Lady Gaga trece prin momente grele ale vieții sale. Interpreta hit-ului „Born this way” susține că Diavolul îi apare noaptea, în somn, și nu îi dă pace.

Pentru liniștea sa, Gaga a apelat la specialiști care să înlăture aceste spirite, dar și să aibă un somn liniștitor.

Am avut un vis în care o fantomă era la mine în casă și mă ducea într-o altă cameră, unde se afla o fată blondă legată de mâini”, mărturisește Gaga.

Lady Gaga – Judas de pe tare.ro

Deepak Chopra este sfătuitorul ei spiritual – cel care a fost alături și de Michael Jackson în momentele lui grele. „I-am povestit visul meu lui Chopra, cum eram înspăimântată de acea forță ce încerca să mă ia „, spune Gaga.

„Deepak a râs de mine și mi-a spus că ar trebui să învăț să accept situația. M-am alarmat și i-am spus cum Diavolul voia să mă ia cu el. Eu sunt o fată bună, iar Chopra m-a sfătuit să nu îmi fac griji în această privință”, a mai spus artista.

Gaga, în vârstă de 25 de ani, și-a întrebat doctorul indian, Deepak Chopra, dacă o poate ajuta să leviteze, dar și să intre într-o stare gen comă.

Vreau să intru în comă și să levitez. Sunt o persoană foarte credincioasă”, mai menționează Gaga.

„Deepak este o persoană influentă, mă inspiră și mă ajută spiritual, dar și să merg spre nivelul următor”, încheie artista.