Lady Gaga, din nou pe scenă după operația la șold (Video)

De: Gabriela Voicu / 08.07.2013, 13:30
Lady Gaga, din nou pe scenă după operația la șold (Video)
După cinci luni de absență din peisajul muzical, Lady Gaga a revenit pe scenaă, în cadrul evenimentului Gay Pride, care a avut loc acum câteva zile în New York.

După cinci luni de absență din peisajul muzical, Lady Gaga a revenit pe scenaă, în cadrul evenimentului Gay Pride, care a avut loc în New York. Aceasta este prima apariție pe scenă a divei după operația la șold din acest an.

Gaga a ținut un discurs în fața comunității LGBT, prin care a dorit să atragă atenția asupra statutului pe care membrii acestei comunități îl au în prezent, și a intonat imnul Statelor Unite ale Americii.

„Nu suntem o minoritate. Suntem o parte, o mare parte a umanității. A venit timpul să devenim mainstream. Cer drepturi!”, a adăugat artista în discursul său, pe care îl puteți vedea mai jos.

În cursul săptămânii trecute, Curtea Superioară din Statele Unite a adoptat o hotărâre prin care mariajele gay au devenit legale în statul California și a fost invalidată legea federală „Defence of Marriage Act” (DOMA), prin care beneficiile de care se bucură cuplurile heterosexuale le erau refuzate cuplurilor gay.

În luna februarie a acestui an, Lady Gaga a fost operată la șold și s-a deplasat într-un scaun cu rotile din aur în perioada recuperării. Afecțiunile care au condus la operație sunt des întâlnite printre vedetele care își petrec foarte mult timp în turnee. Cântăreața avea dureri puternice, iar medicii au diagnosticat-o cu inflamații severe ale articulațiilor, în special la șoldul drept.