Lady Gaga este însărcinată?! Kelly Osbourne spune că DA

Apropo.ro / 16.10.2012, 13:00
Lady Gaga este însărcinată?! Kelly Osbourne spune că DA
Kelly Osbourne a declarat că Lady Gaga ar fi însărcinată cu un bebe-Gaga, argumentând-și afirmațiile într-un mod inedit.

Lady Gaga își dorește să devină mamă, însă nu și-a planificat acest lucru acum, deși are o relație stabilă cu starul din „Vampire Diaries” Taylor Kinney și mulți bani în cont.

Colega ei de breaslă, Kelly Osbourne, a declarat presei că i se pare suspectă Gaga în ultima perioadă și că se comportă precum o viitoare mămică de bebe-Gaga.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne (Foto: Hepta)

Kelly își susține afirmațiile bazându-se pe faptul că Lady Gaga nu își mai decolorează părul așa cum obișnuia să o facă, a purtat burka la Săptămâna Modei de la Londra, poartă haine mai lărguțe, dar și că îi este rău pe scenă în ultima vreme.

Cred că este însărcinată, pentru că s-a acoperit în ultima vreme și am observat asta în multe ocazii. Și stilul i s-a schimbat și nu poți să te decolorezi în timpul sarcinii„, a spus Kelly, fiica lui Ozzy Osbourne.

Deși acestea ar putea fi considerate semne, de ce ar fi fumat Gaga marijuana la concertul din Amsterdam, dacă ar fi însărcinată. Și-ar fi pus singură copilul în pericol. Asta dacă nu cumva totul a fost o regie, iar țigareta era una falsă.