Lady Gaga îi va premia pe fanii costumați ca ea

Apropo.ro / 03.08.2012, 11:00
Lady Gaga îi va premia pe fanii costumați ca ea
Lady Gaga își încurajează fanii să îi urmeze exemplul și să vină la concertul de la București în costumații cât mai extravagante. Îi va premia cu locuri în Monster Pit.

La concertul Lady Gaga ce va avea loc pe data de 16 august, în Piața Constituției, toată lumea este invitată să facă parte din spectacol.

Oragnizatorii evenimentului Emagic anunță fanii de toate vârstele să dea frâu liber imaginației și să poarte costume inedite, la fel cum o face și artista. Cei mai expresivi și îndrăzneți fani vor fi premiați cu locuri în apropierea scenei, în Monster Pit.

Show-ul lui Lady Gaga va fi unul cu adevărat grandios, acesta urmând să se desfășoare pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii. Cu o anvergură de aproximativ 150 de metri și o înălțime de 26 de metri, întreaga construcție stabilește un nou record pe piața de concerte din România, aceasta fiind totodată, potrivit organizatorilor, cea mai mare scenă din lume construită vreodată pentru turneul unui artist.

Întregul amplasament este conceput sub forma unui castel gotic, cu turnuri, sculpturi și capcane medievale, după cum însăși Lady Gaga și l-a imaginat, designul final fiind realizat de propria echipă a artistei, Haus of Gaga. Scena va avea și o pasarelă lungă de aproximativ 120 de metri, construită sub forma unui semicerc care va delimita zona Monster Pit de Zone A.

Brățările de acces în Monster Pit vor fi distribuite chiar de membrii echipei artistei, în după-amiaza concertului. Astfel, cei mai înfocați fani, în special posesori de bilete pe gazon, care se vor îmbrăca extravagant, după modelul idolului lor, vor avea șansa să urmăreasca concertul lui Lady Gaga chiar din Monster Pit.

Detalii suplimentare despre criteriile de selecție și accesul în Monster Pit sunt disponibile pe site-ul www.ladygaga.com .

Biletele pentru concert pot fi achiziționate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri începând de la 70 de lei la 345 de lei.

Citește mai multe detalii despre concertul cu premii al lui Lady Gaga de la București, pe Mediafax.ro