Lady Gaga își dorește minim trei copii

De: Marian Andrei / 11.11.2013, 16:00
Lady Gaga își dorește minim trei copii
Lady Gaga a declarat la sârșitul săptămânii trecute că își dorește să aibă cel puțin trei copii cu iubitul ei, de care a fost "despărțită" de presă la începutul lunii.

„Îmi doresc o mulțime de copii, mă gândesc cel puțin la trei. Ca să fiu sinceră, să am copiii mei este ca și cum aș avea trei monstruleți cu mine tot timpul. Probabil că nu vor fi fanii mei”, a declarat Lady Gaga, vineri, în timpul unei emisiuni difuzate de postul de radio SiriusXM din New York.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Lady Gaga a afirmat în cadrul emisiunii că plănuiește să aibă copii cu actorul Taylor Kinney, despre care presa americană a scris la începutul săptămânii trecute că ar fi părăsit-o pe cântăreață din cauză că nu reușea „să se adapteze programului deosebit de încărcat” al artistei americane.

Taylor Kinney, care joacă în serialul „Chicago Fire”, este originar din Chicago, iar cântăreața a dezvăluit că s-ar putea muta în curând în acest oraș.

„Am locuit o lungă perioadă la Chicago și de fapt (…) mi se pare un oraș grozav pentru mine și pentru ceea ce fac”, a spus artista.

Lady Gaga a participat la emisiunea de pe postul SiriusXM pentru a-și promova cel mai nou album „Artpop„, lansat pe 6 noiembrie.