Lady Gaga isi imparte averea cu tatal ei

Apropo.ro / 22.11.2011, 16:30
Este una dintre cela mai in voga vedete ale momentului, insa cand vine vorba de tatal ei, Lady Gaga este fetita lui tata. Vezi aici poze de familie.

Stefani Germanotta, Lady Gaga pe scena, face milioane de dolari din concertele si evenimentele la care participa. Se zvoneste ca imparte banii frateste cu tatal ei, Joe.

gaga si Joe

Lady Gaga il apreciaza si ii datoreaza cariera sa, motiv pentru care il rasplateste. „El este eroul meu”, a mentionat artista, referindu-se la tatal ei.

Pe vremea cand Stefani nu visa ca va ajunge o asa mare vedeta, Joe se zbatea sa le ofere fiicelor sale o educatie si un viitor bun. Asa ca, atunci cand tanara i-a spus tatalui ei despre dorinta de a deveni cantareata, el a folosit toate mijloacele pentru a o ajuta.

gaga, Joe si natali

Gaga alaturi de tatal si sora ei, Natali

Si Joe lucreaza in domeniul muzical, ca manager, iar banii pe care Gaga ii ofera, intra in firmele familiei.

Gaga isi iubeste ambii parinti, insa toata lumea stie ca are o relatie speciala cu tatal ei. Artista nu concepe sa nu fie in casa parinteasca de sarbatori, si prefera sa doarma in camera ei, pe care parintii au pastrat-o asa cum era in copilarie.

parintii lui Gaga: Cynthia si Joe

Parintii lui Gaga: Cynthia si Joe Germanotta

Intr-un interviu acordat pentru revista Elle, Gaga a declarat „Sunt casatorita cu tatal meu”, reliefand cat de mult il adora.