Lady Gaga lanseaza EP-ul „A Very Gaga Holiday” (Audio)

Apropo.ro / 25.11.2011, 13:17
Lady Gaga lanseaza EP-ul
Invaluita de magia Sarbatorilor, Lady Gaga lanseaza un E.P. numit "A Very GaGa Holiday", iar primul single lansat este un cover al melodiei "White Christmas".

Lady Gaga a fost invaluita de magia Craciunului si a pregatit deja un material inspirat de aceasta perioada a anului. Numit „A Very GaGa Holiday”, acesta va ajunge in magazinele online si clasice incepand cu 26 noiembrie, iar primul single lansat este un cover al melodiei „White Christmas”, devenita celebra in 1942, in interpretarea lui Bing Crosby..

Lady GaGa nu se dezminte, insa, si a personalizat putin melodia initiala, adaugand o strofa la textul original. Piesa va fi inclusa pe E.P.-ul „A Very Gaga Holiday”, care va include si inregistrari acustice ale single-urilor „Orange Coloured Sky”, „You and I” si „The Edge of Glory”.

Lady Gaga – A Very Gaga Holiday by Interscope Records

Piesele se anunta a fi o experienta jazz, asa cum doar Lady Gaga poate oferi, in versatilitatea ei.

Lady Gaga a declarat de curand ca si-ar dori sa inregistreze un nou duet cu Elton John, pe care sa-l includa pe urmatorul sau album de studio. „Urmatorul meu duet, cred, va fi cu Elton. Deja lucrez la urmatorul album si i-am cantat un cantec compus de mine, la care tin foarte mult’, a povestit cantareata, care este si nasa lui Zachary, copilul lui Elton John.