Lady GaGa pune cariera pe primul plan (Poze)

Apropo.ro / 02.02.2009, 16:00
Lady GaGa pune cariera muzicala pe primul plan si in plan secund, viata personala intima.

Lady GaGa pune cariera muzicala pe primul plan si in plan secund, viata personala intima.

Saptamana trecuta petrecea alaturi de Paris Hilton intr-un club exclusivist din Londra si puneau la cale o colaborare. Acum Lady GaGa se pare ca l-a cucerit si pe artistul Ne-Yo, alaturi de care se pare ca va o piesa.

Lady GaGa canta de mica. Obisnuia in copilarie sa imite la microfon cantareti precum Michael Jackson, Madonna, Cyndi Lauper, Rolling Stonesc si The Beatles.

Lady GaGa, 22 de ani, provine dintr-o familie de italieni stabilita la New York. De cand se stie a atras-o lumea showbiz-ului. Pe langa muzica pop si rock, Lady GaGa este pasionata si de teatru. Majoritatea tinutelor de scena sunt create chiar de ea. Atunci cand i-a ascultat pentru prima data pe Queen si David Bowie a realizat ca le poate face pe toate trei, pe scena.

De unde ii vine numele? Este de fapt o porecla, GaGa vine chiar de la melodia "Radio Gaga" a trupei Queen.

Lady GaGa este considerata o fashion icon. Donatella Versace este una dintre muzele-prietene ale cantaretei si pe care le apreciaza foarte mult.

Ea nu se considera o fashion icon, ci da "vina" pe personalitate, performanta, atitudine, look…

La patru ani canta la pian dupa ureche, la 13 ani compunea prima balada pentru pian. Un an mai tarziu, Lady GaGa canta in cluburi. La 20 de ani compunea piese pentru artisti precum Pussycat Dolls, etc.

In 2008 a lansat primul sau album intitulat "The Fame", unde explica tot ce simte o persoana care este celebra. De pe acest album, "Just Dance" si "Poker Face" sunt deja hit-uri internationale.

Galerie Foto

 Lady GaGa – Poker Face

 

 

  Lady GaGa – Just Dance

 

 

Galerie Foto

 

lady gaga

lady gaga

lady gaga

 

 

Foto: www.ladygaga.com; www.celebutopia.net; www.starpulse.com