Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney

De: Carmen Ulian / 17.02.2015, 12:44
Cântăreața Lady Gaga și iubitul său, actorul Taylor Kinney, care au o relație de circa patru ani, s-au logodit, potrivit unui anunț făcut de artista americană luni, pe rețelele de socializare online. Află ce rochie de mireasă va purta la nunta ei.

„Mi-a dăruit inima lui de Ziua Îndrăgostiților, iar eu am spus «Da»!”, a scris Lady Gaga pe contul său de pe platforma Instagram, unde a publicat și fotografia unui inel în formă de inimă, scrie Mediafax. Inelul cu diamant a costat 500.000 de dolari.

Află ce va purta Lady Gaga la nuntă

Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, și Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, au o relație de circa patru ani, potrivit revistei People.

Taylor Kinney este actor și joacă în prezent în serialul difuzat de NBC „Pompierii din Chicago/ Chicago Fire”. În 2012, Kinney a jucat în pelicula „Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty”, regizată de Kathryn Bigelow.

„Îmi doresc o mulțime de copii, mă gândesc cel puțin la trei. Ca să fiu sinceră, să am copiii mei este ca și cum aș avea trei monstruleți cu mine tot timpul. Probabil că nu vor fi fanii mei”, a declarat Lady Gaga în timpul unei emisiuni difuzate de postul de radio SiriusXM din New York.

„Cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt. Nu știu dacă este un secret, dar am aflat că ar cam plănui nunta pentru această vară”, spune DJ Starlight.