Lady Gaga s-a ras pe jumătate din cap

De: Gabriela Voicu / 12.09.2012, 13:00
Lady Gaga s-a ras pe jumătate din cap
Lady Gaga și-a schimbat din nou coafura, însă noul ei look nu este unul dintre cele mai sexy de până acum. Află cum și-a motivat vedeta opțiunea de a se rade pe jumătatea inferioară a capului.

Lady Gaga a renunțat la jumătate din podoaba capilară și a postat câteva imagini pe Twitter cu noul ei look, insoțite de un mesaj adresat bunului ei prieten, fotograful Terry Richardson.

Gestul vedetei în vârstă de 26 de ani a venit după ce Richardson și-a informat fanii prin intermediul paginii personale de pe Tumblr despre decesul mamei lui, Annie Lomax (1938-2012).

„I did it for u Terry. I’m sorry about ure mommy. She has princess die, but were all princess high”, a notat Lady Gaga pe Twitter, ultimele cuvinte făcând referire la titlul noii sale piese, „Princess D.I.E”, pe care Gaga a scris-o ca tribut pentru Prințesa Diana.

Lady Gaga și Terry Richardson

Pe lângă fotografiile în care mama sa apărea fericită, postate pe Tumblr, Terry Richardson a făcut public și un set de magini care surprind ultimele momente ale vieții femeii, când ea era conectată la aparatele care o ajutau să respire. De asemenea, Richardson a fotografiat un buchet de flori pe care i-l cumpărase mamei sale, dar și mâinile lor împreunate, notând: „Aceasta este ultima fotografie cu mam mea”.

În ultimii ani, Lady Gaga s-a apropiat mult de Terry Richardson, ajungând să realizeze împreună majoritatea pictorialelor din revistele în care a apărut cântăreața.

În urmă cu câteva zile și Rihanna s-a tuns în stil „pixie”, coafură pe care a afișat-o la MTV VMA 2012.