Lady Gaga se recuperează după operație într-un scaun cu rotile din aur

De: Gabriela Voicu / 13.03.2013, 14:30
Lady Gaga se recuperează după operație într-un scaun cu rotile din aur
Lady Gaga a revenit în lumina reflectoarelor și nu renunță la stilul vestimentar caracteristic nici măcar când se deplasează într-un scaun cu rotile.

Lady Gaga arată bine și când se deplasează într-un scaun cu rotile. Cântăreața care a suferit de curând o operație la șold nu renunță nicio clipă la stilul său vestimentar excentric, nici măcar când are probleme de sănătate.

Ea s-a adresat designerului Ken Borochov de la compania de lux Mordekai pentru a-i crea un scaun cu rotile personalizat.

Scaunul cu rotile din aur al lui Lady Gaga

Borochov, care până acum nu a mai creat scaune cu rotile de lux, a fost încântat de idee și l-a placat pe cel pentru Lady Gaga cu aur de 24 de carate.

Pentru ca scaunul să se potrivească mai bine stilului cântăreței, Borochov a îmbrăcat pernele cu piele neagră și a adăugat o copertină pentru a o feri pe „regina muzicii pop” de soare.

Acesta nu este primul accesoriu pe care designerul l-a creat pentru Gaga. El a mai realizat câteva coroane pe care artista le-a purtat în concerte, precum și gheara din aur pe care Gaga a purtat-o când parfumul său, Fame, a fost lansat la Harrods în Londra. Cu toate acestea, scaunul cu rotile din aur este cea mai îndrăzneață creație a sa.