Lady Gaga și-a anulat toate concertele din turneul mondial, din cauza unor probleme medicale

De: Marian Andrei / 14.02.2013, 16:00
Lady Gaga și-a anulat toate concertele din turneul mondial, din cauza unor probleme medicale
Cântăreața americană Lady Gaga trebuie să suporte o intervenție chirurgicală la șold, fapt care a determinat-o să își anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.

Artista în vârstă de 26 de ani anunțase inițial că a fost diagnosticată cu sinovită, o formă severă de inflamație a articulațiilor, din cauza căreia cântăreața a spus că nu poate să mai meargă. Reprezentanții companiei Live Nation, care se ocupă de organizarea turneului, au spus că problema medicală cu care se confruntă Lady Gaga este mult mai gravă decât crezuse aceasta inițial.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

„După o serie de teste suplimentare, realizate pentru a determina gravitatea situației, am aflat că Lady Gaga are o fisură în cartilagiul de la șoldul drept. Are nevoie de operație pentru a remedia această problemă, iar apoi are nevoie de repaus total, pentru a se vindeca. Din acest motiv, din păcate, este obligată să își anuleze turneul„, au declarat reprezentanții companiei Live Nation.

Potrivit site-ului artistei, Lady Gaga mai avea programate încă 20 de concerte în Statele Unite, până pe 20 martie. Turneul „Born This Way Ball”, început acum doi ani, a propulsat-o pe artistă pe locul al șaselea în topul celor mai profitabile serii de concerte din 2012.