Lady Gaga, sofisticată în Vogue SUA

De: Gabriela Voicu / 14.08.2012, 14:20
Lady Gaga a pozat a doua oară pentru ediția americană a revistei Vogue și va apărea pe coperta din septembrie.

Lady Gaga (26 de ani) va apărea într-un pictorial glamour marca Vogue, în septembrie, după ce a participat la o ședință foto realizată de Mert Alas și Marcus Piggott, îmbrăcată într-o ținută Marc Jacobs.

Cu o coafură voluminoasă și machiaj natural, Gaga apare îmbrăcată într-o rochie magenta, spectaculoasă, dar și cu fața parțial acoperită de o pălărie supradimensionată, cu pene de aceeași culoare.

În cadrul revistei, vedeta care va concerta și în România pe 16 august vorbește despre noul ei parfum, „Fame”, și despre muzică.

Lady Gaga, in „Vogue”

Deși nu ezită să apară goală în diverse ipostaze, pentru a-și promova imaginea, Gaga a reușit să trezească antipatia organizaței PETA, deoarece a refuzat să pozeze dezbracată și pentru a susține drepturile animalelor, așa cum numeroase vedete au făcut-o de-a lungul vremii.

Lady Gaga, în „Vogue”

Reprezentanții organizației o numesc pe Mama Monster ipocrită, după ce au văzut-o purtând o haină din blană roz, în timp ce ieșea din magazinul Armani din New York. Inițial, Gaga declarase în cadrul show-ului actriței Ellen DeGeneres că urăște hainele din blana naturală. Ea a mai fost văzută purtând și o haină din blană de vulpe, iar în filmul „Machete Kills” apare îmbrăcată în blană de lup (nu se știe dacă este naturală).

Pentru a le răspunde celor care se întreabă dacă hainele ei sunt din blană naturală, Lady Gaga a postat un mesaj pe internet: „Pentru jurnaliștii care scriu despre hainele mele și se întreabă dacă sunt sau nu din blană naturală, nu uitați să creditați designerul acestora: HERMES. Mulțumesc!”