Lady Gaga, super colaborare cu Paul McCartney

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2015, 16:48
Lady Gaga, super colaborare cu Paul McCartney
Lady Gaga a publicat pe reţeaua de socializare Instragam două fotografii care o prezintă într-un studio de înregistrări alături de Paul McCartney, confirmând astfel speculaţiile despre o colaborare muzicală a cântăreţei americane cu fostul star al trupei The Beatles.
Mike McCready, chitaristul trupei Pearl Jam, apare şi alături de cei doi artişti într-una dintre cele două fotografii, informează billboard.com.
 
„Am avut o frumoasă sesiune de înregistrări cu Sir Paul McCartney şi câţiva prieteni”, a scris artista americană în textul care însoţeşte prima fotografie, care o prezintă alături de Paul McCartney şi un grup numeros de instrumentişti. „Am lucrat la unul dintre multele proiecte secrete ale sale! Muzicieni fantastici, vibraţie bună şi multe zâmbete”, a continuat Lady Gaga.
 
Foto: Instagram
 
Lady Gaga a publicat apoi o a doua fotografie, care o prezintă doar alături de Paul McCartney, iar textul care ilustrează imaginea face referire la prima conversaţie a artistei americane cu legendarul muzician britanic: „Întotdeauna mă simt bine alături de prietenii mei. Nu voi uita niciodată momentul în care el mi-a telefonat anul trecut pentru a lucra împreună, iar eu am închis telefonul, pentru că am crezut că era o farsă!”.
 
Paul McCartney pare să prefere în ultima vreme colaborările muzicale inedite, cu artişti în vogă, dar mult mai tineri, scrie Mediafax. Astfel, artistul britanic a înregistrat alături de Rihanna şi Kanye West un single, „FourFiveSeconds”, al cărui videoclip a fost lansat marţi.