Lady Gaga va cânta în cosmos în 2015

De: Gabriela Voicu / 07.11.2013, 18:30
Lady Gaga va cânta în cosmos în 2015
Lady Gaga va deveni primul star pop care va cânta în spațiul cosmic, după ce va urca la bordul unei nave de la Virgin Galactic, în 2015.

Lady Gaga va deveni primul star pop care va cânta în spațiul cosmic, după ce va urca la bordul unei nave de la Virgin Galactic, în 2015.

Artista în vârstă de 27 de ani va fi unul dintre pasagerii companiei înainte de a cânta in cadrul festivalului high-tech Zero G Colony, care va avea loc tot în 2015 în New Mexico.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Gaga va fi însoțită de câțiva prieteni în această excursie cosmică și va avea nevoie de mai mult de o lună pentru a face repetiții, având în vedere că vocea va suna diferit în spațiu.

Festivalul Zero G Colony va dura trei zile și va fi organizat la Spaceport America, având ca invitați unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume și prezentând noi descoperiri în domeniul tehnologiei.

Gaga va cânta în ultima zi a evenimentului, adică după șase luni de când va fi avut loc primul zbor galactic cu Virgin. O sursă din anturajul cântăreței a spus că show-ul lui ei va fi ceva ce lumea nu a mai văzut până acum și că este posibil ca artista să își pună viața în pericol pentru acest spectacol, dar și-a făcut asigurare.

Recent, Lady Gaga și-a concediat echipa de management, în ciuda faptului că noul ei album urmează să fie lansat în curând. Troy Carter s-a ocupat de artistă încă din 2007 și este considerat un personaj-cheie căruia ea îi datorează faima. Nu se știe de ce Gaga vrea să renunțe la echipa actuală, dar presa internațională speculează ca este vorba despre „diferențe de creativitate”. De asemenea, Gaga s-a despărțit recent de Taylor Kinney, iubitul ei care nu mai suporta ideea că ea ar fi „căsătorită cu cariera muzicală”.