Lady Gaga va cânta noua piesă „Artpop” la MTV Video Music Awards

De: Gabriela Voicu / 26.07.2013, 15:30
Lady Gaga va cânta noua piesă
Noul single al artistei Lady Gaga, "Artpop", va putea fi ascultat în premieră luna viitoare, la MTV Video Music Awards. Până atunci, iată un teaser!

Noul single al artistei Lady Gaga, „Artpop”, va putea fi ascultat în premieră luna viitoare, la MTV Video Music Awards.

Aceasta este una dintre puținele apariții live ale cântăreței, de la operația la șold pe care a suferit-o în luna februarie, dar revenirea ei va fi spectaculoasa.

MTV Video Music Awards are loc pe 25 august, la Barclays Center din Brooklyn, New York. După lansarea single-ului „Artpop”, Lady Gaga se va pregăti pentru lansarea albumului cu același nume, programată pentru 11 noiembrie 2013.

Noul material este precedat de „The Fame” (2008), „The Fame Monster” (2009) și „Born This Way” (2011). Așa cum indică și numele, „Artpop” este un colaj artistic ce îmbină muzica, moda și tehnologia într-un produs revoluționar care îi va permite utilizatorului să experimenteze „adrenalina celebrității”.

„Artpop” va fi disponibil pe iPad, iPhone, telefonul mobil și pe computer printr-o aplicație valabilă în toată lumea, o platformă interactivă care va include filmulețe pentru fiecare piesă, modă și muzică de inspirație Gaga.