Lady Gaga va lansa un album de jazz

De: Cătălina Matei / 31.07.2014, 09:39
Lady Gaga va lansa un album de jazz
Excentrica artistă va lansa pe 23 septembrie un album de jazz, intitulat "Cheek to Cheek", pe care Lady Gaga l-a înregistrat împreună cu Tony Bennett.

 „Îmi place modul în care cântă”, a declarat Bennett despre Lady Gaga, care, la rândul ei, a spus: „Colaborarea a fost atât de frumoasă, este atât de natural să cânt cu Tony”, a declarat Gaga pentru today.com.

Aceasta nu este prima colaborare dintre cei doi, primul proiect desfăşurându-se în 2011, pentru albumul lui Tony Bennett „Duets II”, informează Mediafax.

Foto: AFP / Mediafax

Munca la albumul „Cheek to Cheek” a fost cea care a determinat-o pe Lady Gaga să îşi facă un nou tatuaj.

 „L-am rugat pe Tony să schiţeze o trompetă pentru mine, iar el a decis să schiţeze trompeta lui Miles Davis – o trompetă simbol. Am decis să îmi fac un tatuaj, pentru că mi-a plăcut foarte mult”, a mai spus Lady Gaga.

Pe albumul „Cheek to Cheek”, fanii vor putea asculta atât melodii cântate în duet, cât şi solo-uri. Printre melodiile de pe album se numără „It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)” „Sophisticated Lady” şi „Lush Life”.

Numele real al artistei este Stefani Germanotta şi este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards. Anul acesta, ea s-a situat pe locul al 67-lea în topul Forbes al celor mai puternice femei din lume.