Lady Gaga va lansa un parfum cu o aromă incitantă

De: Cătălina Matei / 10.08.2014, 08:00
Lady Gaga va lansa un parfum cu o aromă incitantă
După ce în urmă cu doi a lansat primul său parfum, cântăreaţa americană ”recidivează” cu o nouă esenţă despre care spune că va fi una "sexy", ce va putea fi utilizat de toţi oamenii, indiferent de sexul acestora.

Artista a publicat joi pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie alb-negru în care apare înconjurată de bărbaţi goi. Fotografia este însoţită de următorul mesaj: „Parfumul Eau de Gaga va fi lansat în curând”.

Cântăreaţa a dezvăluit apoi, pe Twitter, că va lansa acest parfum – al doilea din carieră – în viitorul apropiat şi a spus că noul produs va fi „extrem de sexy şi cu o aromă care se adresează tuturor sexelor”. Răspunzând întrebărilor puse de fanii ei pe platforma de microblogging, Lady Gaga a spus că noul parfum „este inspirat de o femeie aventuroasă şi de bărbatul care o iubeşte”, potrivit Mediafax.

Parfumul “Eau de Gaga” va semăna cu apa minerală şi va include arome de lămâie şi piele naturală.

Primul parfum lansat de Lady Gaga, denumit „Fame”, a fost lansat pe piaţă în 2012 şi s-a vândut în peste 30 milioane de unităţi.

Foto: Hepta

Numele real al cântăreţei este Stefani Germanotta. Lady Gaga ste renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards.