Lady Gaga va purta ținute Armani în turneul „Born This Way Ball”

De: Gabriela Voicu / 21.04.2012, 17:30
Lady Gaga va purta ținute Armani în turneul
Giorgio Armani, colaborează din nou cu Lady Gaga, pentru a-i asigura ținutele din cadrul turneului "Born This Way Ball", care va include și România.

Pentru turneul „Born This Way Ball”, care va debuta pe 27 aprilie în Seul, Lady Gaga va purta costume de scenă create de celebrul designer Giorgio Armani.

Așa cum Jean Paul Gaultier se va ocupa de ținutele Madonnei pentru noul ei turneu mondial, MDNA, care va debuta pe 29 mai, în Israel, Armani creează pentru Gaga adevarate bijuterii vestimentare, între care mănuși cu unghii de oglindă, cristale negre, țepi și latex. Așadar, Giorgio Armani pregatește o serie de costume dramatice, foarte teatrale, un mix de texturi și forme în stil S.F.

Ținută Armani pentru Lady Gaga

„Colaborarea cu Lady Gaga a fost dintotdeauna o experiență incitantă pentru mine. Admir felul în care ea folosește moda ca element scenic și pentru a crea un personaj. Este o artistă foarte talentata și extrem de inteligentă”, a declarat Armani, care a creat și ținutele purtate de Gaga în cadrul turneului „Monster Ball” din 2010.

Și fanii din România vor putea admira costumele lui Lady Gaga, semnate Giorgio Armani, live, întrucat vedeta va concerta în București, pe 16 august, la National Arena.

Lady Gaga are propria casă de modă, Haus of Gaga, cu o armată de stiliști și designeri, conduși de „The Monster in Chief”, Nicola Formichetti.