LaLa Band a cântat la malul mării

Apropo.ro / 20.03.2013, 18:00
LaLa Band a cântat la malul mării
Weekendul trecut a fost unul plin de iubire şi energie LaLa pentru adolescentţii din Constanţa şi Slobozia.

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viaţa”, a susţinut show-uri de excepţie în cele două oraşe, spre încântarea fanilor prezenţi. Seara de sâmbătă a fost dedicată adolescenţilor de la malul mârii: LaLa Band a cântat mai bine de două ore pentru constănţenii care au venit special să îşi vadă idolii. Un moment emoţionant al showului a fost când tinerii artişti au cântat “Candle in the wind”, o piesă în memoria Micăi de la Abracadabra, care a încetat din viaţă zilele trecute.

La Slobozia, deşi în sala a fost foarte frig, LaLa Band a avut grijă să încălzească sufletele celor prezenţi. Criss şi Vlad au fost răsfăţaţii serii: colegii lor de trupă, alături de fanii din sală, le-au cântat celor doi îndrăgostiţi “La mulţi ani!”, pentru că a doua zi, pe 18 martie, împlineau un an de relaţie.

Criss şi Vlad au sărbătorit evenimentul în avans. Criss a fost plăcut surprinsă din nou: “La concerte a continuat tradiţia cu florile, iar duminică, la Slobozia, am surprins-o pe Criss la una dintre piesele noastre, ‘You and me’,  spunându-i să se uite în sală. Acolo a găsit multe pancarte care formau împreună mesajul TE IUBESC”, a spus Vlad.

Tânăra a mai avut parte de încă o surpriză foarte frumoasă din partea iubitului ei: a primit un buchet de 12 trandafiri roşii şi unul alb, dar şi un inel care avea inscripţionat un mesaj emoţionant, “I really, really love you”.

Cel de-al treilea turneu din cariera muzicală a celor de la LaLa Band, LaLa Love Tour, continuă! Oraşele în care idolii unei generaţii îşi dau întâlnire cu fanii luna aceasta sunt: Slatina (22 martie), Târgu Jiu (23 martie), Petroşani (25 martie), Alba Iulia (26 martie), Deva (27 martie), Sibiu (28 martie), Alexandria (30 martie) şi Giurgiu (31 martie).

În luna aprilie, LaLa Band va susţine o nouă serie de show-uri incendiare, în 10 oraşe din ţară, printre care Piteşti, Bacău, Galaţi şi Buzău, dar şi un super concert în Republica Moldova, la Chişinău, pe 17 aprilie.