LaLa Band cântă de Ziua Îndrăgostiţilor la CinemaPRO

Apropo.ro / 01.02.2013, 12:55
LaLa Band cântă de Ziua Îndrăgostiţilor la CinemaPRO
De Ziua Îndrăgostiţilor, fanii trupei vedetă LaLa Band, din serialul “Pariu cu viaţa”, au ocazia să îşi vadă idolii în cadrul unui eveniment special, la cinematograful CinemaPro din Bucureşti.

Criss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima şi Bubu vor cântş live cele mai frumoase cântece de dragoste pentru cei 539 de norocoşi care vor participa la eveniment. Mai mult decât atât, cei prezenţi vor avea parte de o seară unică, în care muzica bună se va îmbina perfect cu filmul romantic: pe lângă super concertul live LaLa Band, pachetul exclusivist pentru sărbătoarea iubirii include şi acces la avanpremiera filmului “Beautiful Creatures” / “Cronicile Casterilor: A 16-a lună”, dar şi un Meniu Romance pentru două persoane.

Filmul “Beautiful Creatures” / “Cronicile Casterilor: A 16-a lună” este o adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen care spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert). Uniţi de dorinţa de a evada din realitate, cei doi îndrăgostiţi descoperă secretele întunecate ale propriilor familii şi misterele micului lor oraş.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete CinemaPRO începând din 30 ianuarie. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60. Preţul pachetului pentru două persoane este de 150 de lei.